Home/Fine food, Biologisch, Oliën/Benvolio biologische pindaolie

Benvolio biologische pindaolie

11,95

Uitverkocht

Benvolio biologische pindaolie is een 100% biologische arachideolie die rijk is aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren. Het is stabieler op hoge temperaturen en heeft een grotere weerstand tegen oxidatie, wat het risico vermindert dat er stoffen ontstaan die schadelijk voor het lichaam kunnen zijn. Doordat het delicaat van smaak is, is het ideaal om te gebruiken als olie om op hoge temperatuur in te bakken, maar het vormt ook een mooie basis voor vegan mayonaise. Perfect voor wie fit wil blijven en zich goed wil voelen zonder daarvoor de lekkerste gerechten te moeten opgeven.

  • 100% biologische arachideolie
  • rijk enkelvoudig onverzadigde vetzuren
  • delicaat van smaak

Inhoud: 500 ml

Ook verkrijgbaar in de winkel

Uitverkocht

Benvolio biologische pindaolie heeft een neutrale smaak en is stabieler bij hoge temperaturen, waardoor het ideaal is voor het bakken op lichte en gezonde manier. Deze olie is vooral geschikt voor bereidingen op hoge temperaturen zoals wokken.

Inhoud: 500ml

Ingrediënten: 100% biologische pindaolie

De biologische pindaolie van Benvolio 1938 wordt verkregen door mechanische persing van pinda’s die afkomstig zijn van 100% biologische landbouw. Benvolio werd in 1938 in de regio Veneto opgericht vanuit de passie voor olijfolie die de familie van Marco Dal Sasso al bijna honderd jaar van generatie op generatie doorgeeft. De combinatie van deze rijke geschiedenis en het voortdurende streven naar kwaliteit staan samen garant voor gezonde producten. We zijn dan ook blij de producten van Benvolio in ons assortiment te hebben

Titel

Ga naar de bovenkant