Waarom Fine Food?

Toen wij onze winkel begonnen, hebben we lang nagedacht over wat we wilden brengen. Wij wilden ons onderscheiden. Dat is, denken we, gelukt. Wij doen dat op verschillende manieren. In de eerste plaats door de combinatie van beeldende kunst en voedsel. Voor ons een hele normale combinatie maar je vindt hem nergens in Nederland.

In de tweede plaats door het enorm ruime assortiment. Wij hebben ongeveer 500 verschillende producten waarvan je de meesten, in Deventer, alleen bij ons kunt vinden. Wekelijks hebben we klanten in onze winkel die al heel lang op zoek zijn naar iets wat gewoon bij ons in de kast staat.

We kiezen er heel bewust voor om onze producten zoveel mogelijk te betrekken van kleine producenten en kleine importeurs.

Veel van onze producten zijn biologisch, maar niet alles. De kwaliteit, smaak en uitstraling staan voorop. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe dingen die een aanvulling kunnen zijn op wat we al hebben. Soms komen we zelf op een idee en soms volgen we tips van klanten. Als u iets zoekt wat we niet hebben, vinden we het leuk om voor u op zoek te gaan en als het mogelijk is, kunnen wij het voor u te bestellen. Ook daarin onderscheiden wij ons van andere winkels.

We vinden het leuk om over onze producten te praten en om van u te horen wat uw ervaringen zijn. Die kunnen wij dan weer met andere klanten delen.

Een webwinkel hebben we niet maar als u iets wilt bestellen of iets wilt vragen kunt u ons bellen op 06-51463812 of mailen op info@hetbouwhuis.net